Hakkımızda

İngilizce Dil Okulu (ELS) TED Üniversitesi’nin öğrencilerine yüksek kalitede İngilizce eğitimi sunarak onların dil bilinç ve bilgilerini iyileştirmek ve onları fakültelerine geçtiklerinde kendilerine gerekli olacak İngilizce dil becerileriyle donatmak amacıyla kurulmuştur. TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu’nda verilen eğitim-öğretimin amacı, öğrencilere kayıtlı oldukları programlardaki derslerini kolaylıkla takip edebilme, dersler ile ilgili her türlü yayını izleyebilme, seminer ve tartışmalara etkin olarak katkıda bulunabilme, derslerin yazılı ve sözlü gereklerini yerine getirebilme ve ayrıca sosyal hayatta gerekli olan İngilizce iletişimi sağlayabilme yeterliliğini kazandırmaktır.

ELS, okulumuzdan mezun olup bölümlerine geçen öğrencilere ayrıca akademik okuma ve yazma becerilerini pekiştirecek dersler de sunar.

Üniversitemiz IELTS sınavlarına evsahipliği yapmaktadır.