Biz kimiz?

TED Üniversitesi İngilizce eğitim veren bir üniversitedir ve bu doğrultuda İngilizce Dil Okulu’nun (İDO) misyonu yüksek kalitede dil eğitimi vermek ve öğrencilerin dil farkındalıklarını ve bilgilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır. Amacımız öğrencilere lisans eğitimlerini sürdürebilmeleri için gerekli olan İngilizce dil becerilerini kazandırmaktır. Öğrenciler konuşma İngilizcesini ve okuma materyallerini anlayabilecek ve fikirlerini hem yazılı hem de sözlü olarak İngilizce ifade edebilecektir. Bunlara ek olarak, öğrencilere ana dallarında yardımcı olmak amacıyla akademik becerilere odaklanan dersler de sunulmaktadır.

İDO Hazırlık yılında akademik İngilizce dil eğitimi ve birinci sınıfta da akademik yazma dersleri vermektedir. Ayrıca misyonu doğrultusunda İDO öğrenme merkezleri aracılığı ile öğrencilere TEDÜ’deki akademik çalışmaları boyunca İngilizce dil becerileri konusunda destek sağlamaktadır.

tedu_genel.jpg