03 Ekim 2023 SBS ve 04 Ekim 2023 tarihli İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) Hakkında

03.10.2023 tarihinde yapılan Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Bu sonuçlara göre isminin yanında "Elementary", "Pre-Intermediate", " Intermediate" gören öğrenciler 2022/2023 Akademik yılı için İngilizce Dil Okulu bünyesinde belirtilen seviyeye yerleştirilmişlerdir. Bu öğrenciler 03.10.2022 tarihinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı'na girmeyeceklerdir. Seviye Belirleme Sınavı listesinde ismi olmasına rağmen sınava girmeyen öğrenciler eğitimlerine "Elementary" seviyesinde devam edeceklerdir.

EPL RESULTS

Yayınlanan listede isimlerinin yanında "İYS/EPE" açıklamasını gören öğrenciler, 04.10.2023 tarihinde yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı'na girmeye hak kazanmışlardır. İngilizce Yeterlik sınavı, 04.10.2023 tarihinde, belirtilen sınıflarda yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Lütfen yeterlik sınavına gireceğiniz sınıflarınızı kontrol ediniz ve sınav prosedürlerini okuyunuz.

Sınav Prosedürleri

İYS Öğrenci/Sınıf Listeleri

LÜTFEN SINAVIN BÜTÜN BÖLÜMLERİNİN YÜZ YÜZE OLARAK YAPILACAĞINA DİKKAT EDİNİZ.

SINAVIN TÜM BÖLÜMLERİ 04.10.2023 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

1. BÖLÜM:  Okuma & Dinleme (09.30’da başlayacaktır)

2. BÖLÜM:  Yazma (12.00’da başlayacaktır)

3. BÖLÜM  Konuşma: Sınav hazırlıkları ve konuşma süreci dahil en fazla 8 dakikadır (öğrencilerin, öğrenci listesinde kendilerine ayrılan zaman diliminde sınıfta bulunması ve öğrencilerin sınav sürelerinden 5 dakika önce sınavın yapılacağı katta olmaları beklenmektedir).

HATIRLATMALAR:

- Sınav saatlerinizi ve sınıfları listeden kontrol etmeyi unutmayınız.

- Geç gelen öğrenciler SINAVA ALINMAYACAKTIR.

İngilizce Dil Okulu