Ana içeriğe atla

03.10.2023 Tarihli SBS Hakkında

03 Ekim 2023 Salı günü TED Üniversitesi’ne ek kontenjanla yerleşen öğrenciler için İngilizce Dil Okulu Seviye Belirleme Sınavı (SBS) uygulanacaktır. Sınav 125 sorudan oluşmakta ve 130 dakika sürmektedir. Sınav saat 9:30 ile 11:40 saatleri arasında B blok 341 numaralı derslikte uygulanacaktır. (B blok Hüdaverdi Pastanesi tarafında yer almaktadır). Derslik bazında öğrenci listesi aşağıda paylaşılmıştır. Sınav başlamadan önce gerekli hazırlıkların yapılabilmesi için öğrencilerin sabah 9:00’da sınava girecekleri derslikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

oct-03-epl-student-list.pdf

Sınava gelirken aşağıdaki maddeleri okuduğunuzdan ve bildiğinizden emin olunuz.

  1. Öğrencilerin sınava girebilmek için yanlarında nüfus cüzdanı, ehliyet, TEDU kimlik belgesi gibi geçerli bir kimlik belgesi bulundurmaları gerekmektedir. Yabancı öğrencilerin pasaportlarını yanlarında bulundurmaları yeterlidir. Geçerli bir kimlik belgesi olmayan öğrencilerin sınava girmesi mümkün olmayacaktır.
  2. Öğrenciler, sınava kurşun kalem, tükenmez kalem, silgi, uç ve kalemtıraş getirmelidir. Sınav malzemelerinin yedeklerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Birbirlerinden veya sınav gözetmenlerinden sınav malzemelerini isteyemezler.
  3. Sınav salonuna sözlük sokmak yasaktır.
  4. Sınav salonuna yiyecekle girmek yasaktır. 
  5. Su şişelerinin üzerindeki etiketler çıkarıldığı takdirde, öğrenciler sınav salonuna su ile girebilirler.
  6. Tüm elektronik cihazlar sınav başlamadan sınav gözetmenleri tarafından toplanacaktır. Öğrencilerin tüm elektronik cihazlarını kapalı konumda sınav gözetmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Listede adı bulunmayan öğrencilerin els@tedu.edu.tr adresine e-posta ileterek bilgi vermeleri gerekmektedir.

İngilizce Dil Okulu