07-08 Eylül 2023 İngilizce Yeterlik Sınavı Prosedürleri, Öğrenci ve Sınıf Listeleri

İngilizce Yeterlik sınavı, 07.09.2023-08.09.2023 tarihlerinde, belirtilen sınıflarda yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Lütfen yeterlik sınavına gireceğiniz sınıflarınızı her iki gün için de kontrol ediniz ve sınav prosedürlerini okuyunuz.

Sınav Prosedürleri

İYS Sınıf/Öğrenci Listeleri

SINAVIN BÜTÜN BÖLÜMLERİ YÜZ YÜZE OLARAK YAPILACAKTIR. PERŞEMBE VE CUMA GÜNKÜ SINIFLARINIZI LÜTFEN KONTROL EDİNİZ.

SINAVIN GERÇEKLEŞTİRİLECEĞİ SINIFLAR İNCESU BLOKLARINDADIR (HÜDAVERDİ PASTANESİNİN YANINDAKİ GİRİŞ).

Sınav akışı şu şekilde olacaktır:

-  07.09.2023: Perşembe günü gerçekleşecek olan sınav iki bölümden oluşmaktadır.

1. BÖLÜM:  Okuma & Dinleme

2. BÖLÜM:  Yazma

Perşembe günü öğrenciler sınava iki grup halinde alınacaktır.

Birinci grupta yer alan öğrencilerimizin saat 9:00’da Okuma & Dinleme bölümleri için sınıflarında olmaları gerekmektedir. Bu grupta olan öğrencilerin sınavı 9:30’da başlayacaktır. Bu öğrencilerimizin yazma kısmı içinse 11:50’de sınıflarında olmaları gerekmektedir. Yazma sınavı 12:00’da başlayacaktır.

İkinci grupta yer alan öğrencilerimizin ise Okuma & Dinleme bölümleri için 13:30’da sınıflarında olmaları gerekmektedir. İkinci gruptaki öğrencilerimizin sınavı 14:00’da başlayacaktır. İkinci gruptaki öğrencilerimizin yazma sınavı için 16:20’de sınıflarında olmaları gerekmektedir. İkinci gruptaki öğrencilerimizin yazma sınavı 16:30’da başlayacaktır.

Öğrencilerimiz hangi grupta olduklarının, sınavlarının kaçta başladığının ve hangi sınıfta olacaklarının bilgisini üstte yer alan öğrenci “İYS Sınıf/Öğrenci Listeleri başlığına tıklayarak öğrenebilirler.

- 08.09.2023 Cuma günü gerçekleşecek olan konuşma sınavı tek bölümden oluşmaktadır

3. BÖLÜM  Konuşma: Sınav hazırlıkları ve konuşma süreci dahil en fazla 8 dakikadır (öğrencilerin, öğrenci listesinde kendilerine ayrılan zaman diliminde sınıfta bulunması ve öğrencilerin sınav sürelerinden 5 dakika önce sınavın yapılacağı katta olmaları beklenmektedir).

HATIRLATMALAR:

- Sınav saatlerinizi ve sınıfları listeden kontrol etmeyi unutmayınız.

- Geç gelen öğrenciler SINAVA ALINMAYACAKTIR.

Sınav sonuçları 13.09.2023 tarihinde TEDU PORTAL üzerinden açıklanacaktır. Yüksek Lisans öğrencileri ve ilişiği kesilmiş öğrencilerin sonuçları TEDU ELS web sitesi, DUYURULAR kısmından ilan edilecektir. Sınav sonuçlarınızla ilgili sorularınız için lütfen sınıf hocalarınızla iletişime geçmeyiniz. Bu tarz sorular CEVAPLANMAYACAKTIR.