Ana içeriğe atla

12.09.2022 Seviye Belirleme Sınavı

Sevgili Öğrenciler,

12.09.2022 tarihinde düzenlenecek olan Seviye Belirleme sınavı tek oturum şeklinde 10:00 - 12:30 saatleri arasında yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin 09:15 itibariyle sınıflarında bulunmaları beklenmektedir. Öğrenci/sınıf listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

12.09.2022 SBS Öğrenci Listeleri

Sınav ile ilgili kurallar şu şekildedir:

ÖĞRENCİLER İÇİN SEVİYE BELİRLEME SINAVI (SBS) KURALLARI

  1. Öğrencilerin sınava girebilmek için yanlarında nüfus cüzdanı, ehliyet, TEDU kimlik belgesi gibi geçerli bir kimlik belgesi bulundurmaları gerekmektedir. Yabancı öğrencilerin pasaportlarını yanlarında bulundurmaları yeterlidir. Geçerli bir kimlik belgesi olmayan öğrencilerin sınava girmesi mümkün olmayacaktır.
  2. Öğrenciler, sınava kurşun kalem, tükenmez kalem, silgi, uç ve kalemtıraş getirmelidir. Sınav malzemelerinin yedeklerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Birbirlerinden veya sınav gözetmenlerinden sınav malzemelerini isteyemezler.
  3. Öğrencilere ait tüm elektronik cihazlar sınav başlamadan sınav gözetmenleri tarafından toplanacaktır. Öğrencilerin tüm elektronik cihazlarını kapalı konumda sınav gözetmenine teslim etmeleri gerekmektedir.
  4. Sınavın ilk 30 dakikası ve son 5 dakikası sınav salonundan çıkmak yasaktır.
  5. Acil bir durum haricinde sınav salonunu terk eden öğrenciler, geri dönemezler. Öğrencilerin acil bir durumda sınav gözetmenini bilgilendirmeleri gerekmektedir.
  6. Sınav salonuna sözlük sokmak yasaktır.
  7. Sınav salonuna yiyecekle girmek yasaktır. 
  8. Su şişelerinin üzerindeki etiketler çıkarıldığı takdirde, öğrenciler sınav salonuna su ile girebilirler.
  9. Salon gözetmeni, öğrencilerin kopya çektiğinden şüphelendiği takdirde öğrenciyi uyarmadan sınav tutanağı tutma hakkına sahiptir. Tutanağın tutulması halinde öğrencinin sınavı geçersiz sayılabilir.
  10. Öğrencilerin sınav kitapçığının kapak sayfasını imzalamaları gerekmektedir. Sayfanın imzalanmaması durumunda sınavdan aldıkları sonuç geçersiz sayılabilir.
  11. Öğrenciler, kitapçık türlerini ve sınıf kodlarını kodlamazlarsa sınavları geçersiz sayılabilir. 
  12. Sınav kitapçıkları ve optik formlar sınav salonundan çıkartılamaz.
  13. Öğrencilerin gözetmenlere sınav içeriği ile ilgili herhangi bir soru sorması yasaktır. 
  14. Sınav sonuçları https://els.tedu.edu.tr  web sayfası üzerinden ilan edilecektir.

    Başarılar,
    İngilizce Dil Okulu