2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Uygulamaları Hk

TED Üniversitesi Senatosu’nun 31.03.2023 tarihinde aldığı kararlar uyarınca, İngilizce Dil Okulu’nda dersler 03.04.2023 Pazartesi günü itibariyle hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak yapılacaktır. İngilizce Dil Okulu bünyesinde verilen derslerin fiziksel derslik bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Derslik bilgileri için tıklayınız

Derslere yüz yüze katılamayacak öğrenciler için dersin öğretim görevlileri daha önceden bu dersler için oluşturulmuş Zoom oturumlarını açık tutacaklardır.

Ara sınavların çevrim içi, final sınavlarının ise yüz yüze olarak yapılmasına karar verilmiştir. Bu sınavların tarihleri ve dönem sonu başarısına etkisinin oranları yeniden değerlendirilip sizlere en geç 7 Nisan tarihine kadar duyurulacaktır.

YÖK tarafından yapılan açıklamaya istinaden, derslerde devam zorunluluğu aranmayacak olup derslere devam modül/dönem sonu başarısına herhangi bir etkide bulunmayacaktır.

Bilginize,