Ana içeriğe atla

2022-2023 Bahar Dönemi Sınıf Listeleri

Sevgili Öğrenciler,

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi İngilizce Dil Okulu sınıf/öğrenci listelerine ve seviyelere ait kitap listelerine aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz. Açılacak olan dosyada seviyenize ait ders programını bulabilirsiniz. Lütfen programınızı dikkatli şekilde inceleyip hangi gün ve saatte Zoom oturumuna bağlanmanız gerektiğini öğrenin.

 

Elementary Seviyesi Ders Programı ve Sınıf/Öğrenci Listeleri

Elementary Seviyesi Kaynak Listesi

Pre-Intermediate Seviyesi Ders Programı ve Sınıf/Öğrenci Listeleri

Pre-Intermediate Seviyesi Kaynak Listesi

Intermediate Seviyesi Ders Programı ve Sınıf/Öğrenci Listeleri

Intermediate Seviyesi Kaynak Listesi

Upper-Intermediate Extended Seviyesi Ders Programı ve Sınıf/Öğrenci Listeleri

Upper-Intermediate Extended Seviyesi Kaynak Listesi

 Upper-Intermediate Success Seviyesi Ders Programı ve Sınıf/Öğrenci Listeleri

www.teddukkan.com.tr adresi üzerinden çevrimiçi olarak kitap satın almak istemeniz durumunda okul kodu olarak "923193" girmeniz gerekmektedir.

Daha önce duyurulduğu üzere, İngilizce Dil Okulu’nda dersler 27.02.2023 tarihinde başlayacaktır. Seviyenize ait ders programına ve saatine göre dersleriniz için oluşturulan Zoom oturumlarına zamanında katılmanız gerekmektedir.

Bugün (24.02.2023) gün içerisinde seviyelerinizin LMS sayfalarına eklenmiş olacaksınız. İlgili LMS sayfasına giriş yaptığınızda “Zoom Classes” adında bir bağlantı göreceksiniz. Bu bağlantıya tıkladığınızda açılan listede ilgili saate ait sınıfınızın adıyla oluşturulmuş olan bağlantıya tıklayarak dersinize bağlanabileceksiniz. Zoom oturumlarına bağlantı sağlayamamanız ya da kamera veya mikrofonunuzu çalıştırmakta problem yaşamanız durumunda https://remote.tedu.edu.tr/destek adresi üzerinden yardım talep edebilirsiniz.

Sorunuz olursa bize els@tedu.edu.tr adresine e-posta göndererek ulaşabilirsiniz.

Başarılar,

İDO