2022-2023 Güz Dönemi ELS Öğrenci Listeleri

Sevgili Öğrenciler,

İngilizce Dil Okulu’nda dersler 14.09.2022 Çarşamba günü başlayacaktır. Sınıf-öğrenci listelerine, derslik kodlarına ve seviyelerin ders programlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Lütfen yerleştirildiğiniz seviyenin programını dikkatli şekilde kontrol edin.  Kitap listeleri ve kurallar, ilk gün derslerde yapılacak sunumda sizlere duyurulacaktır.

"Upper-Intermediate Extended" Seviyesi Ders Programı ve Sınıf Listeleri

"Intermediate" Seviyesi Ders Programı ve Sınıf Listeleri

"Pre-Intermediate" Seviyesi Ders Programı ve Sınıf Listeleri

"Elementary" Seviyesi Ders Programı ve Sınıf Listeleri

*13-14.09.2022 tarihlerinde düzenlenen İngilizce Yeterlik Sınavı listelerinde ismi olan öğrenciler henüz sınıflara yerleştirilmemiştir. Bu öğrencilerin 14.09.2022 tarihinde İngilizce Dil Okulu web sayfasında gün sonu yapılacak olan duyuruyu takip etmeleri gerekmektedir. Bu öğrenciler İYS'de başarılı olmamaları durumunda "Upper-Intermediate Extended" seviyesine yerleştirilecek olup derslere 15.09.2022 tarihi itibariyle katılmaları gerekmektedir.

Başarılar,

ELS