26-27.01.2023 İYS Hk.

Sevgili öğrenciler,

İngilizce Yeterlik sınavı, 26.01.2023- 27.01.2023 tarihlerinde, belirtilen sınıflarda yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Lütfen yeterlik sınavına gireceğiniz sınıflarınızı her iki gün için de kontrol ediniz ve sınav prosedürlerini okuyunuz.

Sınav Prosedürleri

İYS Öğrenci/Sınıf Listeleri

SINAVIN BÜTÜN BÖLÜMLERİNİN YÜZ YÜZE OLARAK YAPILACAĞINA VE CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞECEK OLAN KONUŞMA SINAVINIZIN SINIFININ, PERŞEMBE GÜNKÜ SINIFINIZDAN FARKLI OLABİLECEĞİNE DİKKAT EDİNİZ.

Sınav akışı şu şekilde olacaktır:

-  26.01.2023: Perşembe günü gerçekleşecek olan sınav iki bölümden oluşmaktadır.

1. BÖLÜM:  Okuma & Dinleme (09.30’da başlayacaktır)

ÖĞLE ARASI

2. BÖLÜM:  Yazma (13.30’da başlayacaktır)

-  27.01.2023: Cuma günü gerçekleşecek olan konuşma sınavı tek bölümden oluşmaktadır

3. BÖLÜM  Konuşma: Sınav hazırlıkları ve konuşma süreci dahil en fazla 8 dakikadır (öğrencilerin, öğrenci listesinde kendilerine ayrılan zaman diliminde sınıfta bulunması ve öğrencilerin sınav sürelerinden 5 dakika önce sınavın yapılacağı katta olmaları beklenmektedir).

HATIRLATMALAR:

- Sınav saatlerinizi ve sınıfları, alfabetik olarak sıralanmış listeden kontrol etmeyi unutmayınız.

- Geç gelen öğrenciler SINAVA ALINMAYACAKTIR.

Sınav sonuçları 01.02.2023 tarihinde TEDU PORTAL üzerinden açıklanacaktır. Yüksek Lisans öğrencileri ve ilişiği kesilmiş öğrencilerin sonuçları TEDU ELS web sitesi, DUYURULAR kısmından ilan edilecektir. Sınav sonuçlarınızla ilgili sorularınız için lütfen sınıf hocalarınızla iletişime geçmeyiniz. Bu tarz sorular CEVAPLANMAYACAKTIR.