ELS Erasmus+ İngilizce Sınavı

Değerli öğrenciler,

24 Şubat 2024 Cumartesi günü TED Üniversitesi kampüsü B Blokta sabah 10:00-12:30 saatleri arasında uygulanacak olan 2023-2024 Akademik Yılı Erasmus Sınavı’na ait sınav salonunuzu ekteki listeden kontrol ediniz.

2024-els-erasmus-english-language-exam-students-list.pdf

Sınav öncesi hazırlıkların tamamlanması ve sınavın aksamadan başlaması için EN GEÇ 9:30’da sınav salonunuzda olunuz. Sınav Dinleme Bölümü ile başlayacaktır ve geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaklardır.  Sınavın ilk 50 dakikası ve son 10 dakikası sınav salonundan çıkılamaz. Sınava gelirken aşağıdaki maddeleri okuduğunuzdan ve bildiğinizden emin olunuz.

1. Öğrencilerin sınava girebilmek için yanlarında nüfus cüzdanı, ehliyet, TEDU kimlik belgesi gibi geçerli bir kimlik belgesi bulundurmaları gerekmektedir. Yabancı öğrencilerin pasaportlarını yanlarında bulundurmaları yeterlidir. Geçerli bir kimlik belgesi olmayan öğrencilerin sınava girmesi mümkün olmayacaktır.
  2. Öğrenciler, sınava kurşun kalem, tükenmez kalem, silgi, uç ve kalemtıraş getirmelidir. Sınav malzemelerinin yedeklerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Birbirlerinden veya sınav gözetmenlerinden sınav malzemelerini isteyemezler.
  3. Sınav salonuna sözlük sokmak yasaktır.
  4. Sınav salonuna yiyecekle girmek yasaktır.
  5. Su şişelerinin üzerindeki etiketler çıkarıldığı takdirde, öğrenciler sınav salonuna su ile girebilirler.
  6. Tüm elektronik cihazlar sınav başlamadan sınav gözetmenleri tarafından toplanacaktır. Öğrencilerin tüm elektronik cihazlarını kapalı konumda sınav gözetmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Başarılar dileriz,

İngilizce Dil Okulu