Şubay 2024 İYS Duyurusu / February 2024 EPE Announcement

Sevgili öğrenciler,

İngilizce Yeterlik sınavı, 01-02.02.2024  tarihinde, belirtilen sınıflarda yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir.

Lütfen yeterlik sınavına gireceğiniz sınıflarınızı aşağıdaki bağlantıdan kontrol ediniz ve aşağıda yer alan sınav prosedürlerini okuyunuz.

Sınav Prosedürleri

İYS Öğrenci/Sınıf Listeleri

LÜTFEN SINAVIN BÜTÜN BÖLÜMLERİNİN YÜZ YÜZE OLARAK YAPILACAĞINA DİKKAT EDİNİZ.

01.02.2024: Okuma, Dinleme ve Yazma

Lütfen saat 9:00’da sınıflarınızda olunuz.

1. BÖLÜM:  Okuma & Dinleme (9:30’da başlayacaktır)

2. BÖLÜM:  Yazma (12.00’da başlayacaktır)

02.02.2024: Konuşma

3. BÖLÜM  Konuşma: Sınav hazırlıkları ve konuşma süreci dahil en fazla 8 dakikadır (öğrencilerin, öğrenci listesinde kendilerine ayrılan zaman diliminde sınıfta bulunması ve öğrencilerin sınav sürelerinden 5 dakika önce sınavın yapılacağı katta olmaları beklenmektedir).

HATIRLATMALAR:

- Sınav saatlerinizi ve sınıfları listeden kontrol etmeyi unutmayınız.

- Geç gelen öğrenciler SINAVA ALINMAYACAKTIR.

Sınav sonuçları 7 Şubat 2024 tarihinde saat 17:00’da kayıtlı öğrenciler için TEDU Portal’da diğer öğrenciler için ise TEDU İDO internet sitesinde ilan edilecektir.

Lütfen bilgi almak için TEDU İDO’yu aramayınız. Telefon aracılığı ile bilgi verilmeyecektir.