TOEFL IBT Home Edition Sınavı Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversite Senatosunun 02 Haziran 2022 tarih ve 2022-11 sayılı toplantısında alınan karar doğrultusunda;

Üniversitemiz tarafından denkliği daha önce kabul edilen TOEFL IBT Home Edition sınavı 02 Haziran 2022 tarihi itibariyle İngilizce Dil Okulu programlarından muafiyet için geçerli sayılmayacaktır.

Bu sınava 02 Haziran 2022 tarihinden önce başvurmuş olan Lisans öğrencileri ve Yüksek Lisans adaylarının bu tarihten önce aldıkları sınav başvuru belgesini TEDU İngilizce Dil Okulu’na ibraz etmeleri koşuluyla sınav sonucu değerlendirmeye alınacaktır.

Bu tarihten önce sınava girmiş, sınav sonuç belgesini TEDU İngilizce Dil Okulu’na teslim etmiş ve belgesi kabul edilmiş olan Lisans öğrencileri ve Yüksek Lisans adaylarının herhangi bir işlem yapmasına gerek duyulmamaktadır.

Bilgilerinize,

Tarih:  -