07-08.02.2022 İYS Sonuçları

07-08.02.2022 tarihlerinde yapılan iYS sonuçlarını aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz. Sınav sonucuna göre başarılı olan öğrenciler, 2021-2022 Bahar Döneminde eğitimlerine fakültelerinde devam edecek olup bu öğrencilerin ilgili fakültelerin ders kayıt takvimini takip etmeleri gerekmektedir. Sınav sonucuna göre başarılı olamayan İngilizce Dil Okulu öğrencileri (ilişiği kesilen öğrenciler hariç) 2021-2022 Bahar Döneminde eğitimlerine İDO'da devam edeceklerdir. Bu öğrencilerin seviye/sınıf bilgileri için yapılacak olan duyuruyu takip etmeleri gerekmektedir.

Score

A*M**     K*N*Ç

B**E*   E*C**A*

B**K*    H*Z**    Ş**İ*

B*Y*A   N**    A**

D*R*K   O**R

E**N     E**İ*

E*E    E*D*M

E*E    T*N*

G*K*E*   DE***   E*K

H*T***   T*Ğ**   Ö**O**N

M*H**T     D*N**   Ö**Ü**

M*R**   B*Y**M

S*L*N**   Ç*L**

S*M*Y    K*L*Ç

Y*Ğ**R    Y**D**

PASS

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrencilerin aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilecekleri dilekçeyi Yazı İşleri Birimi'ne elden veya e-posta yoluyla (yim@tedu.edu.tr) 12.02.2022 Cuma günü saat 17:00'ye kadar ulaştırmaları gerekmektedir.

İtiraz dilekçesi

Bilginize,