2021-2022 Güz Dönemi TEDU ELS Öğrenci Listeleri

İngilizce Dil Okulu’nda dersler 27.09.2021 Pazartesi günü başlayacaktır. Sınıf-öğrenci listelerine, derslik kodlarına ve seviyelerin ders programlarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Seviyelerin ders başlangıç-bitiş saatleri ve haftalık ders saat sayıları birbirinden farklıdır. Lütfen yerleştirildiğiniz seviyenin programını dikkatli şekilde kontrol edin.  A ve B blok sınıfları yerleşkemizin 1. Etap / İncesu bloklarında, F ve H blok sınıfları ise yerleşkemizin 2. Etap / Aksu bloklarında yer almaktadır. Kitap listeleri, ilk gün derslerde yapılacak sunumda sizlere duyurulacaktır.

A Seviyesi Öğrenci Listeleri ve Ders Programı

B Seviyesi Öğrenci Listeleri ve Ders Programı

C Seviyesi Öğrenci Listeleri ve Ders Programı

D Seviyesi Öğrenci Listeleri ve Ders Programı

*10.09.2021 tarihinde yapılan SBS’ye gir(e)memiş öğrenciler henüz sınıflara yerleştirilmemiştir. Bu öğrencilerin 24.09.2021 tarihinde İngilizce Dil Okulu web sayfasında yapılan duyuruyu takip etmeleri gerekmektedir.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemine ilişkin uygulama esaslarına ve yerleşkemize girişlerde yapılacak kontrollere Üniversitemizin web sayfasında yapılan duyurudan ulaşabilirsiniz.

ELS