2021 İngilizce Yeterlik Sınavı Hazırlık Okulu Hakkında

26 Temmuz – 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı Hazırlık Okulu programına dair detaylar aşağıdaki gibidir.

Program sadece TEDU İDO öğrencilerine açıktır.

Dersler çevrimiçi olarak haftanın beş günü 09:00 – 12: 00 saatleri arasında 45 dakikalık 3 ders olarak yapılacaktır.

Programda kullanılacak olan içerik İngilizce Dil Okulu tarafından sağlanacaktır. Öğrencilerin ek olarak herhangi bir materyal satın alması gerekmemektedir.

Programın temel amacı öğrencileri İngilizce Yeterlik Sınavı’na hazırlamaktır.

2021 İngilizce Yeterlik Sınavı Hazırlık Okulu kayıtları 12 – 14 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. İngilizce Yeterlik Sınavı Hazırlık Okulu ücret bilgisi için https://afa.tedu.edu.tr/tr/afa/2020-2021-egitim-ogretim-yili-yaz-okulu-ucretleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şube ve öğrenci listeleri kayıtlar tamamlandıktan sonra 16 Temmuz 2021 tarihinde Moodle üzerinden paylaşılacaktır.