Yatay Geçiş Öğrencileri için İYS

Sevgili Öğrenciler,

Yatay geçiş ile 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Döneminde üniversitemize yerleşmiş olan öğrenciler için İngilizce Yeterlik Sınavı (İYS) 07-08.02.2022 tarihlerine yapılacaktır. Yatay geçiş ile üniversitemize yerleşen öğrencilerin İngilizce Yeterlik Sınavına girebilmeleri için başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak için 0312 585 01 26 numaralı telefondan ya da els@tedu.edu.tr adresine e-posta göndererek İngilizce Dil Okulu'na ulaşabilirsiniz.

Sınavın Okuma, Dinleme ve Yazma bölümleri 07.02.2022 tarihinde kampüste yüz yüze olarak yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin B blok 452 numaralı sınıfta sınav başlangıç saatinden önce hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınavın Konuşma bölümü ise 08.02.2022 tarihinde Zoom üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Konuşma bölümü ile ilgili detaylı bilgilendirme daha sonra yapılacaktır.

Sınav Akışı

07.02.2022 Pazartesi

Birinci Oturum: Okuma & Dinleme (Başlangıç saati 09:30)

Öğle arası

İkinci Oturum: Yazma (Başlangıç Saati 13:30)

08.02.2022 Salı

Konuşma

(Öğrenciler sınavın konuşma bölümünü kendilerine ayrılan yaklaşık 10 dakikalık süre boyunca Zoom uygulaması üzerinden alacaklardır. Yatay geçiş öğrencileri için kayıt süreci henüz tamamlanmadığı için söz konusu öğrencilerin listesi şu an paylaşılamamaktadır. İlgili liste daha sonra paylaşılacaktır.)

- Geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Öğrencilerin sınav başlangıç saatinden önce hazır bulunması gerekmektedir.

- Sınava girecek olan öğrencilerin yanlarında geçerli bir kimlik belgeleri olması zorunludur.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda 0312 585 01 26 numaralı telefondan ya da els@tedu.edu.tr adresine e-posta yoluyla İngilizce Dil Okulu'na ulaşabilirsiniz.

Başarılar,

İDO