Ana içeriğe atla

2022-2023 Bahar Yarıyılı Derslerin Başlangıcı hk.

Sevgili Öğrenciler,

18 Şubat 2023 tarihinde Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan toplantının ardından açıklanan hususlar kapsamında, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı eğitim ve öğretim süreçlerine ilişkin bazı güncellemelerin yapılması ihtiyacı doğmuştur.

İngilizce Dil Okulu hazırlık programında dersler 27.02.2023 tarihinde başlayacaktır. Tüm dersler, önümüzdeki günlerde ayrıca duyurulacak olan programlarda belirtilen gün ve saatlerde Zoom uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak yapılacaktır. Seviyelerin ders programları, öğrenci/sınıf listeleri ve kitap listeleri önümüzdeki günlerde İngilizce Dil Okulu internet sayfasında duyurulacaktır.

Öğrencilerimiz kitaplarını kampüsümüz içerisinde bulunan kitabevinden temin edebileceklerdir. Ankara dışında bulunan öğrencilerimiz ise talep etmeleri durumunda kitaplarını www.teddukkan.com.tr adresinden temin edebileceklerdir. (www.teddukkan.com.tr – TED Okul Kitapları – TED Üniversitesi) Satın alma işleminden sonra kitaplar belirtilen adreslere gönderilecektir. Kitap siparişi verilebilmesi için gereken “Okul Kodu” sizlerle daha sonra paylaşılacaktır.

Derslere katılabilmek için kullanacağınız Zoom bağlantılarına seviyelerinizin LMS sayfalarından ulaşabileceksiniz. Öğrencilerimizin derslere kameraları açık şekilde katılması gerekmektedir. Derslere katılımınız Zoom üzerinden kontrol edilecek olup yoklamalarınız seviyenizin LMS sayfasına işlenecektir. Derslere en az %85 devam zorunluluğu kuralı hala geçerliliğini korumaktadır.

YÖK tarafından yapılan açıklamada uzaktan eğitimin Nisan ayına kadar sürmesinin beklendiği ve sürecin daha sonra tekrar değerlendirileceği belirtilmiştir. Bu bağlamda, Nisan ayına kadar İngilizce Dil Okulu’nda herhangi bir ölçme/değerlendirme etkinliği yapılmayacaktır.

Detaylı akademik takvim ve dönem içi uygulamalarına dair detaylar sizlerle ilk ders günü yapılacak olan sunumda hocalarınız tarafından paylaşılacaktır.

Sorunuz olursa bizlere els@tedu.edu.tr adresine e-posta göndererek ulaşabilirsiniz.

Başarılar,

İDO