Seviye Belirleme Sınavı Hakkında

Sevgili öğrenciler,

TED Üniversitesi İngilizce Dil Okulu Seviye Belirleme Sınavı (SBS) 5 Eylül 2023 tarihinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda uygulanacaktır. Öğrencilerimizin hangi oturumda sınava girecekleri ve sınav salonları hakkındaki bilgi daha sonra paylaşılacaktır. Aşağıdaki tabloda sınav akışı yer almaktadır. Sınav başlamadan önce gerekli hazırlıkların yapılabilmesi için öğrencilerin sınav salonlarına giriş saatinde kampüste hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav salonlarına giriş saati

Sınav başlama-bitiş saati

SABAH OTURUMU

ÖĞLE OTURUMU

Sınava gelirken aşağıdaki maddeleri okuduğunuzdan ve bildiğinizden emin olunuz.

1. Öğrencilerin sınava girebilmek için yanlarında nüfus cüzdanı, ehliyet, TEDU kimlik belgesi gibi geçerli bir kimlik belgesi bulundurmaları gerekmektedir. Yabancı öğrencilerin pasaportlarını yanlarında bulundurmaları yeterlidir. Geçerli bir kimlik belgesi olmayan öğrencilerin sınava girmesi mümkün olmayacaktır.
  2. Öğrenciler, sınava kurşun kalem, tükenmez kalem, silgi, uç ve kalemtıraş getirmelidir. Sınav malzemelerinin yedeklerini de yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Birbirlerinden veya sınav gözetmenlerinden sınav malzemelerini isteyemezler.
  3. Sınav salonuna sözlük sokmak yasaktır.
  4. Sınav salonuna yiyecekle girmek yasaktır.
  5. Su şişelerinin üzerindeki etiketler çıkarıldığı takdirde, öğrenciler sınav salonuna su ile girebilirler.
  6. Tüm elektronik cihazlar sınav başlamadan sınav gözetmenleri tarafından toplanacaktır. Öğrencilerin tüm elektronik cihazlarını kapalı konumda sınav gözetmenine teslim etmeleri gerekmektedir.

Başarılar dileriz,

İngilizce Dil Okulu