Ana içeriğe atla

Seviye Belirleme Sınavı ve İngilizce Yeterlik Sınavı'na Girmeyen Öğrenciler Hk.

10.09.2021 tarihinde yapılan Seviye Belirleme Sınavı’na herhangi bir sebeple gir(e)meyen öğrenciler için 27.09.2021 tarihinde Seviye Belirleme Sınavı yapılacaktır. Sınav saat 09:30’da yüz yüze olarak TED Üniversitesi’nde yapılacaktır. Sınav sonuçları aynı gün öğleden sonra duyurulacak ve yeterli puan alarak İngilizce Yeterlik Sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler için 28.09.2021 tarihinde İngilizce Yeterlik Sınavı yapılacaktır. İYS yüz yüze olarak TED Üniversitesi’nde yapılacak olup saat 09:30’da başlayıp tüm gün sürecektir.

İYS sonuçları aynı gün akşam saatlerinde duyurulacaktır. İYS sonuçlarına göre başarılı olan öğrenciler hazırlık programı eğitiminden muaf olarak fakültelerine yerleştirilecektir. Bu öğrencilerin ilgili fakültelerin ders kayıt tarih ve işlemlerini takip etmeleri önem arz etmektedir.

SBS için öğrenci/sınıf listeleri daha sonra duyurulacaktır. Öğrencilerimizin doğru seviyeye yerleştirilebilmeleri ve İngilizce Dil Okulu progamından en üst düzeyde faydalanabilmeleri için SBS’ye girmeleri büyük önem taşımaktadır. Sınav listelerinde adı olmasına rağmen SBS’ye katılmayan öğrenciler D Seviyesi’ne yerleştirilecektir. SBS sonuçlarına göre D Seviyesi, C Seviyesi veya B Seviyesi’ne yerleştirilen öğrencilerin 28.09.2021 tarihinden itibaren derslere katılmaları gerekmektedir. Bu öğrenciler için şube ve derslik bilgileri sınav sonuçları ile birlikte duyurulacaktır. Öğrenciler söz konusu tarihten itibaren girmedikleri dersler için devamsız olarak kabul edileceklerdir.

SBS sonuçlarına göre İYS’ye girmeye hak kazanan öğrenciler, İYS’ye girmemeleri veya İngilizce Dil Okulu başarı kriterini karşılayamamaları durumunda A Seviyesi’ne yerleştirilecektir. Bu öğrencilerin 29.09.2021 tarihi itibariyle derslere katılmaları gerekmektedir. Öğrenciler söz konusu tarihten itibaren girmedikleri dersler için devamsız olarak kabul edileceklerdir.

Başarılar,

ELS

Tarih: